Još ne koristite "WIP u oblaku"? Pogledaj prednosti?

Prvi pregled mInventure

Back to Blog

Prvi pregled mInventure

e-Inventure

video s prvim pregledom funkcionalnosti aplikacije za izradu inventura


Namjera nam je u budućem periodu WIP obogatiti mobilnim aplikacijama koje se izvrsno mogu iskoristiti za kreiranje inventura, računa, ponuda, provjera otpreme … itd., a sve u komunikaciji s WIP centralnim sustavom. U tom smjeru već neko vrijeme razvijamo WIP serversku aplikaciju koja će biti poveznica između podataka WIPa i ostalih mobilnih aplikacija, ali i između WIPa i WEB stranica odnosno WEB dućana.

U nastavku gore navedenoga, donosimo prvi pregled aplikacije koja će uskoro zamijeniti “ScanPal” uređaje za izradu WIP inventura. Aplikacija je u poodmakloj fazi razvoja, i nadamo se da ćemo je pustiti u produkciju prije 01.01.2023.g., iako smo trenutno okupirani prijenosom poslovne godine iz kuna u eure.

Aplikacija se sastoji od dvije aplikacije. Prva je serverska (ona koju ne vidite) a druga je klijentska koja se izvršava na pametnim telefonima. Ideja je da WIP centralni sustav pošalje podatke o otvorenim inventurama i svim proizvodima na Internet server, a zatim se ti podaci preuzmu u jedan ili više prijavljenih pametnih telefona. Aplikacija u pametnim telefonima obavlja popis robe tako što kameru na telefonu koristi kao čitač bar-kodova, a zatim tako popisanu količinu i vrstu robe vraća na Internet server, sa kojega na kraju WIP preuzima te podatke.

U prilogu donosimo brzinski snimljen video sa osnovnim ali glavnim funkcionalnostima aplikacije na telefonu. Ispričavamo se na kvaliteti snimke, ali napravljena je bez pripreme, samo kako bi mogli ugrubo dobiti uvid u funkcionalnost sustava.

Video : “mInventure” za android pametni telefon

LP

Back to Blog