Još ne koristite "WIP u oblaku"? Pogledaj prednosti?

WIPOS nadogradnja za dvojni prikaz vrijednosti računa

Back to Blog

WIPOS nadogradnja za dvojni prikaz vrijednosti računa

Objavili smo WIPOS nadogradnju za dvojni prikaz vrijednosti računa u kunama i u eurima, kao i prikaz propisanoga tečaja konverzije. Dodatno, prilikom pretrage proizvoda, u listi za izbor, dodali smo kolonu “EUR” u kojoj se prikazuju i jedinične cijene u EURima, kako bi svima koji rade ručne labele za police (iz drugih programa), dodatno putem WIPOS programa olakšali pretragu i pregled cijena proizvoda u Eurima.

Ono što je bitno dodatno reći, da se dualne cijene prikazuju na način da WIPOS pazi na datum prikaza dualne cijene (datum računa). To znači da će WIPOS program samostalno nakon 01.01.2023. kao osnovnu cijenu prikazivati onu u Eurima, a kao dodatnu cijenu onu u kunama, i tako sve do 01.01.2024.g. nakon čega će prestati prikazivati dodatnu cijenu. Sve račune izdane do 31.12.2022. u ponoć, WIPOS će prikazivati kao na slici dole, s osnovnim cijenama u kunama, a dodatnim u €urima.

Za dogovor oko termina nadogradnje možete se javiti putem “Viber” ili “WhatsApp” aplikacije, na broj 091 251 3071 (Zoran), a u dogovorenom terminu molimo da pripremite pokrenut naš TeamViewer za naše spajanje, i dostavite ID broj koji se u njemu pojavi na Vašem računalu. Našu verziju programa TeamViewer možete preuzeti ovdje na našim stranicama, sljedeći ovu poveznicu : https://xanadu.hr/team-viewer/

Slika 1: račun s prikazom ukupne vrijednosti račun i tečaja konverzije

Slika 2: lista prilikom pretrage proizvoda po dijelu naziva ili cijeni – dodana je kolona “EUR”.

Back to Blog