Još ne koristite "WIP u oblaku"? Pogledaj prednosti?

Najniža cijena unutar zadnjih 30 dana

Back to Blog

Najniža cijena unutar zadnjih 30 dana

(Napomena : Ovaj se članak odnosi samo na propisane uvjete u trgovini na malo! Veleprodaja ne podliježe dole navedenim Zakonskim odredbama.)

Temeljem Zakonske odredbe o prikazivanju najniže cijene u zadnjih 30 dana, želimo pojasniti nekoliko stvari.

Ova se Zakonska odredba odnosni SAMO na posebne oblike prodaje, što znači akcije, rasprodaje i slično. To dalje znači da se ove odredbe ne odnose na “WIP labele s cijenama” koje se u WIPu izrađuju samo za redovnu prodaju a na kojima ne postoji obveza iskazivanja najniže cijene u zadnjih 30 dana.

Trenutno se povijest maloprodajnih cijena proizvoda može pogledati u WIP karticama artikala, u desnoj koloni. Ova kolona prikazuje ostvarene maloprodajne cijene po svim dokumentima, pri čemu pod ostvarenima mislimo na onu cijenu po kojoj je proizvod stvarno ostvario promet. To znači da ova kolona ne sadrži sve izmjene cijena u cjeniku kada se po toj cijeni nije obavila niti jedna transakcija (prodaja ili nabava).

U WIPu ćemo uskoro dodati opciju za automatski prikaz najniže cijene u zadnjih 30 dana, kako bi olakšali i ubrzali dostupnost ove informacije, a u planu nam je omogućiti u skorijem vremenu ispis ovih podataka i na WIP labelama s cijenama.

LP
WIP tim

Back to Blog