Još ne koristite "WIP u oblaku"? Pogledaj prednosti?

e-mozak

e-Mozak

e-mozak Android aplikacije

E-MOZAK POS

(fiskalizacija u RH)

 • Automatsko potpisivanje gotovinskog računa aplikacijskim certifikatom (izdaje ga FINA, po cijeni od 300kn na rok od 5 godina) kao i dostavljanje računa na server porezne uprave, sve automatski bez potrebne akcije korisnika (proces fiskalizacije računa)
 • Velika brzina fiskaliziranja – modul za fiskalizaciju razvili smo samostalno, u C# programskom jeziku, pa je time  fiskalizacijska metoda i maksimalno optimizirana. Iz tog je razloga brzina fiskalizacije računa iz WIPOS blagajne od 0,2 do 0.5 sekundi, i uopće se ne osjeća da se tu “nešto fiskalizira” 🙂 (mjerenja smo obavili na prosječnoj ADSL Internet vezi i prema testnom serveru porezne uprave)
 • Generiranje “zaštitnog koda računa” koji se digitalno potpisuje Vašim certifikatom te se isti ispisuje na svakom računu. Ova Vas metoda štiti od mogućnosti da netko drugi, generira krivotvoreni račun s Vašim podacima. On ne može kreirati “zaštitni kod” za krivotvoreni račun, pa je jasno da račun nije Vaš.
 • Mogućnost naknadne i automatske dostave svih računa u poreznu upravu (u slučaju da u trenutku izdavanja računa ne postoji Internet veza)
 • Mogućnost fiskalizacije storniranih računa
 • Mogućnost naknadnog unosa i fiskalizacije računa.
  U slučaju da ste u nekom periodu izdavali račune iz “paragon blokova”, jer npr. niste imali struje, WIPOS Vam omogućuje da fiskalizirate sve takve račune i pred Zakonom budete potpuno ispravni.
 • Mogućnost preuzimanja OIBa obveznika fiskalizacije iz certifikata, u potrebna polja
 • Slanje podataka o poslovnim prostorima Vaše tvrtke u poreznu upravu, jer samo prijavljene oznake poslovnih prostora mogu fiskalizirati račune s tom oznakom poslovnog prostora.
 • Rukovanje lozinkom Vašeg certifikata na SIGURAN NAČIN
  To znači da nitko ne može pročitati lozinku Vašeg certifikata, niti kroz program, niti čitajući datoteke WIPOS kase izvan programa, a zatim i uzeti datoteku Vašeg  certifikata i prijaviti ga na nekom drugom računalu, pa u Vaše ime potpisivati krivotvorene račune, ugovore i drugo.
  Ako program lozinku Vašeg certifikata, ne kriptira dinamički, i čuva je SAMO u kriptiranom obliku, postoji velika mogućnost da Vam netko ukrade funkcionalnost Vašeg digitalnog potpisa. NEMOJTE KUPITI TAKAV PROGRAM jer su moguće velike negativne posljedice.

E-MOZAK INVENTURA

usklađenost za rad s monitorima osjetljivim na dodir

Program je usklađen za rad s monitorima osjetljivim na dodir. S desne se strane može uključiti “spremnik” koji sadrži TOUCH brojčanu tipkovnicu kao i komandne tipke za rad s programom, dok se s lijeve strane može uključiti “spremnik” koji automatski kreira tipke s nazivima proizvoda, koje na taj način možete jednim dodirom postaviti na račun.

TOUCH tipke se dodaju samostalno, automatski, iz baze podataka proizvoda. To znači da kada dodate neki novi proizvod u program, on se automatski doda i kao TOUCH tipka i to u TOUCH tipku svoje grupe proizvoda.

Također, takvo automatsko dodavanje TOUCH tipki omogućuje da ukoliko koristite WIP CENTRALNI SUSTAV, kao centralni pozadinski program za vođenje više poslovnih prostora, i pomoću njega na WIPOS KASU Internetom dostavite neki novi proizvod iz svog centralnog ureda, taj će se proizvod samostalno postaviti i kao TOUCH tipka, koja će odmah biti dostupna za korištenje.

WIPOS BLAGAJNA, u slučaju priključivanja touchscreen monitora, zadržava i kompletnu funkcionalnost koju ima i bez ovakvog monitora : dakle tu je brza pretraga barcode čitačem, pretraga po dijelu nazivu proizvoda, po prodajnoj cijeni itd. (sve je detaljno opisano ispod, pod naslovom “Ostale mogućnosti”.

TOUCHSCREEN svojstvo WIPOS kase se ne naplaćuje dodatno.

Izgled ekrana s prikazanim “kontejnerima” za touchscreen monitore, pogledajte na vrhu ovog članka.